3D in optima forma!

Als het gaat om design of ontwerp, dan is voor MaxumFlor ‘the sky the limit’. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd; kortom u bedenkt en MaxumFlor realiseert! Toch leert de praktijk dat het soms best lastig is om een goed design te bedenken. In dat geval kan inspiratie van buitenaf goed van pas komen. U vindt op deze pagina een aantal inspiraties wat uw voorstelling te boven gaat.

De productie van vloeren op basis van ‘on demand & custom design’ in briljante en haarscherpe kleuren tot 800 dpi op hoogwaardig kamerbreed LV, daarmee zijn wij uniek. Uitzonderlijke techniek welke in staat is om verschillende banen tot één in design aansluitende vloer te produceren.

Weg met starre standaarden, wij zijn en denken vrij, en leggen liever ons hele hart en ziel in ‘customized’ ‘design flooring’.

Architecten, interieur-ontwerpers, stylisten en designers hebben ontdekken nu echt wat de uitspraak “the sky is the limit” betekent.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag bij u op locatie om u te adviseren in de juiste keus.

Ons telefoonnummer is 038-20 54 000 / 06 – 457 96 403 of via email: info@maxumflor.nl

Waarom een vloer van MaxumFlor?

 Specialist in vloeren

✓ Deskundige informatie en begeleiding

 Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

✓ Slijtvast en duurzaam

✓  Ruim 15 jaar ervaring