Bedrijfsvloeren voor werkplaatsen, horeca, scholen, industrie en techniek

Unieke industriële gietvloeren

100% scheur-overbruggend en 400% elasticiteit!!

MaxumFlor is het adres voor een betrouwbare en duurzame industriële vloer! De specialist in kunststof gietvloeren voor bedrijf en industrie. Grote oppervlaktes zijn geen probleem, ook waar snelheid is geboden om uw productieproces tot een minimum te verstoren.

“Tot 300 m2 binnen één dag gelegd en na slechts twee uur klaar voor gebruik…”

De industriële acrylaat gietvloeren van MaxumFlor zijn;

Naadloos, elastisch en scheur-overbruggend, vloei- en afvalstof dicht, resistent tegen chemicaliën, zuren logen en warm water, bestand tegen hoge en lage temperaturen, HACCP volgend, duurzaam en slijtvast en zwaar belastbaar.

Doelgroepen;

Productiebedrijven, voedingsindustrie, vis- en vleesindustrie, winkelcentra en supermarktvloeren, bakkerijvloeren, slagerijvloeren, garage en werkplaatsvloeren, (Groot)keukenvloeren, galerijen en balkons (interessant voor VVE’s en woningbouwverenigingen)

MaxumFlor levert en installeert ook voor diverse branches vloeistofdichte pvc vloeren. Deze vloeistofdichte pvc vloeren zijn slijtvast, hoog belastbaar en daar waar nodig antislip.

Het betreffen pvc tegels die geproduceerd worden uit hoogwaardig gerecycled pvc. Ook hier geldt dat deze vloeren een korte installatietijd kennen en daarmee wordt de belasting voor uw bedrijfsvoering tot een minimum beperkt. De tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet en grijs. Wanneer gewenst kunnen er andere kleuren op aanvraag gemaakt worden.

Interessant voor sectoren zoals: horeca, bakkerijen, slagerijen, fabrieken, automotive en bedrijfsruimtes. Vanzelfsprekend zijn ze voor meerdere branches toepasbaar.

Waarom een vloer van MaxumFlor?

 Specialist in vloeren

✓ Deskundige informatie en begeleiding

 Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

✓ Slijtvast en duurzaam

✓  Ruim 15 jaar ervaring

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag bij u op locatie of op afspraak in onze showroom.

Ons telefoonnummer is 038-20 54 000 / 06 – 457 96 403 of via email: info@maxumflor.nl