Gietvloeren in Kampen & Zwolle? of elders in Nederland?

Als specialist is MaxumFlor u vanaf het begin tot eind graag van dienst. MaxumFlor levert kwalitatief hoogwaardige en duurzame gietvloeren aan bedrijven, instellingen en particulieren met name in Kampen, Zwolle e.o. maar ook door heel Nederland.

Onze ervaren vakmensen gebruiken daarvoor uitsluitend de beste materialen zodat u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer waar u jaren plezier van hebt.

Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

Vloeistofdicht
Snel en hoog belastbaar
Altijd een passende kleur
Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch
Slijtvast en duurzaam

Soorten gietvloeren

1) Polyurethaan Gietvloer (PU).

Een polyurethaan gietvloer is een taai-elastische vloer. Deze heeft een hoge slijt- en krasvastheid is poriëndicht en is scheur overbruggend. Een polyurethaan gietvloer wordt vooral toegepast in woonhuizen, showrooms, winkels etc.

2) Epoxy Gietvloer (EP)

In de industrie (bedrijfshallen, garages en magazijnen) worden vooral epoxy gietvloeren toegepast. Een epoxy vloer is hard en stootbestendig, daarbij kan een epoxy vloer ook resistent zijn tegen allerlei zuren. Vaak kiest men vanwege hygiëne voor een epoxy gietvloer..

3) Cementgebonden Gietvloer

Met een cementgebonden gietvloer kun je minimale niveauverschillen in de vloer wegwerken. Een cementgebonden gietvloer is daardoor uitermate geschikt voor het uitvoeren van vloerrenovatie.

4) Beton- en Woonlook Vloer

Een betonlook vloer wordt net als een gietvloer gegoten, en vervolgens met de hand ingespaand. In tegenstelling tot de normale gietvloer is de uitstraling van een betonlook vloer natuurlijk en rustiek.

Vragen over onze gietvloeren?

Zit u met vragen of heeft u behoefte aan deskundig advies? MaxumFlor heeft jarenlange ervaring met gietvloeren en komt graag bij u op locatie kijken of op afspraak in onze showroom.
Neem dan gerust contact met ons op, ons telefoonnummer is 038-20 54 000 of mobiel 06 – 457 96 403 of via email: info@maxumflor.nl

Waarom een vloer van MaxumFlor?

 Specialist in vloeren

✓ Deskundige informatie en begeleiding

 Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

✓ Slijtvast en duurzaam

✓  Ruim 15 jaar ervaring