MaxumFlor is in staat om zowel de binnen afwerking als de interieurbouw te verzorgen!

Wij werken daarvoor alleen samen met de juiste specialisten die hun vak verstaan.

 

Interieurbouw – Het ontwerpen en realiseren van interieurs beperkt zich niet alleen tot de zakelijke markt, de particulier laat ook steeds meer zijn meubelen naar eigen wens vervaardigen.

Wij vertalen uw wensen naar een functioneel, goed doordacht en fraai interieurontwerp wat eventueel uitgewerkt kan worden in een 3D visualisatie.

De uiteindelijke uitvoering is in handen van ambachtelijke vakmensen ondersteund door het juiste gereedschap en een modern ingericht machinepark.

 

Waar kunt aan denken als particulier? inloopkasten, keukens, tv- en wandmeubels etc. Alles afgestemd op uw wens en geheel op maat en in de meest uitéénlopende materialen: gefineerd, gespoten of in de olie, massief hout, RVS, glas, composiet en zelfs betonnen keukenbladen.

Voor de zakelijke markt zijn er volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld inrichtingen van scholen, kantoren met pantry’s, balies, garderobes, lockers etc.

 

Binnen afwerking – Naast de vloeren komen zaken als het afwerken van plafonds en wanden ook vaak aan bod en hierin kan MaxumFlor u ook bijstaan. Deze werkzaamheden vatten wij samen in het vloer-wand-plafond concept.

We spreken dan vaak over behangwerken, spuitwerken in diverse soorten en schilderwerken.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag bij u op locatie om u te adviseren in de juiste keus.

Ons telefoonnummer is 038-20 54 000 / 06 – 457 96 403 of via email: info@maxumflor.nl