PVC vloeren Zwolle

Bent u op zoek naar een houtlook of betonlook vloer die duurzaam, onderhoudsvriendelijk en te combineren is met vloerverwarming? Dan bent u bij PVC vloeren Zwolle aan het juiste adres. PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof maar wel met een prachtige houtlook die u vele voordelen biedt.

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren, ook wel PolyVinylChloride genoemd, zijn van kunststof gemaakt. PVC vloeren bestaat uit drie verschillende lagen, waaronder een onderlaag, een tussenlaag en een toplaag met het motief. De toplaag bestaat uit een lak die de PVC vloer beschermt tegen verkleuring door zonlicht, vocht en vuil. Ook is een PVC vloer brandvertragend.

Voordelen van PVC vloeren

Naast dat een PVC vloer perfect te combineren is met vloerverwarming, profiteert u van meer voordelen:
Duurzaam en slijtvast waardoor het een lange levensduur heeft
PVC vloeren zijn ontzettend hygiënisch en het onderhouden ervan vergt weinig tijd
Geluiddempend: in tegenstelling tot laminaat en hout zijn PVC vloeren vrij stil en heeft u geen last van klakkende geluiden
Zeer goed te combineren met vloerverwarming, want PVC vloeren nemen snel de temperatuur aan van de vloerverwarming en geleiden de warmte optimaal.
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Brandvertragend

Verschillende soorten

Maxumflor heeft een ruim assortiment met verschillende soorten en kleuren PVC vloeren. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van PVC vloeren die wij hebben gelegd. Wilt u graag weten of wij ook de PVC vloer hebben die u in gedachten heeft? Neem contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Maxumflor, dé PVC-vloerenspecialist in Zwolle

Wij zijn dé specialist in PVC vloeren uit Zwolle. Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring in alle soorten vloeren. Wij bieden u dan ook deskundige begeleiding en informatie tijdens het uitzoeken en leggen van de PVC vloer. Heeft u verder nog vragen? Bel, mail of vul gerust het contactformulier in. Wij beantwoorden graag al uw vragen over PVC vloeren in Zwolle.