Sportvloeren Kampen

Sportvloeren voor Kampen en omgeving vindt u bij Maxumflor . Als u op zoek bent naar een sportvloer, wilt u uiteraard in een keer de juiste keuze maken. Zodat er straks een vloer ligt die van hoge kwaliteit is. Eigenschappen van sportvloeren zoals schokabsorptie, vering, maar ook balstuitgedrag en stroefheid bepalen onder meer de functionele eigenschappen. Ook hygiënische aspecten spelen een grote rol. Als u naar een dergelijke sportvloer op zoek bent dan heeft MaxumFlor Kampen de oplossing voor u in huis.

Wat zijn de voordelen van een sportvloer?

  • Elasticiteit en veerkracht (demping)
  • Er kan belijning aangebracht worden
  • Reparatie mogelijkheden
  • Mogelijkheid voor eigen ontwerp


Soorten sportvloeren

MaxumFlor Rubber - Van natuur uit veelzijdig


De rubberen sportvloer van MaxumFlor wordt volop gebruikt in de sport- en welnessbranche. De natuurlijke grondstof rubber heeft een dempende eigenschap speciaal voor crossfit, fitness en aanverwante sporten waar dumbells of zware gewichten een belangrijke rol spelen. In de huidige tijd weten architecten, ontwerpers en gebruikers de hoogwaardige eigenschappen van rubber vloeren in alle toepassingen te waarderen.

 

Rubber sportvloer Kampen


MaxumFlor Sport - Fitness vloer


Een sportvloer is een vloer die speciaal geschikt is om op te sporten in onder meer sportscholen, gymzalen en sportaccommodaties. Hierbij moet gedacht worden aan fitness, aerobic, freeweight, crossfit en vele aanverwante sporten. Tevens hebben de personal-trainings-centers hun weg naar MaxumFlor ook gevonden.

Ook op het gebied van belijningen t.b.v. multifunctionele toestellen van de meeste grote merken kan MaxumFlor iets voor u betekenen. Zelfs maatwerk en eigen ontwerp is realiseerbaar. 

Fitness vloer Kampen

Vragen over sportvloeren in Kampen en omgeving?

Zit u met vragen of heeft u behoefte aan deskundig advies? MaxumFlor heeft jarenlange ervaring met sportvloeren in Kampen en omgeving en helpt u graag bij het maken van de juiste beslissing.


Nieuwsgierig? Bekijk hier onze voorbeelden.
Of, neem nu vrijblijvend contact met ons op.