Sportvloeren; geschikt voor elke (sport)situatie!

Sportvloeren van MaxumFlor zijn geschikt voor elke situatie. Met onze ervaring in sportvloeren kunnen wij u optimaal adviseren, zodat al uw wensen en verwachtingen waar worden gemaakt. Onze klanten komen uit de Sport & Wellness, Sportinstituten, Fysiotherapiepraktijken en het Onderwijs.

Eisen kwalitatieve sportvloeren

Een goede balans tussen de juiste ondergrond en een geschikte toplaag die aan de gewenste eisen voldoet maken samen een top product mogelijk. Hierbij is het uiteraard van belang dat er rekening wordt gehouden met de sportbeoefening en het type sporter dat van de sportvloer gebruik zal maken.
Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de juiste belijning voor vele sporten door MaxumFlor te laten aanbrengen.

Wij doen dit al vele jaren en beschikken dan ook over de juiste kennis en ervaring.
Daarnaast is het belangrijk dat een sportvloer eenvoudig te onderhouden is en zodoende ook aan de hygiëne-eisen kan voldoen.

Soorten sportvloeren

Het assortiment sportvloeren is zeer ruim en kan uit diverse materialen worden opgebouwd. Simpel, wij leveren gewoon de juiste vloer voor de juiste toepassing en van de beste kwaliteit voor zowel indoor als outdoor. Hierbij kan u denken aan kunststof-, kunstgras-, rubber en vele andere type sportvloeren.

Geïnteresseerd?

Wilt u een sportvloer aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag bij u op locatie of op afspraak in onze showroom.

Ons telefoonnummer is 038-20 54 000 / 06 – 457 96 403 of via email: info@maxumflor.nl

Waarom een vloer van MaxumFlor?

 Specialist in vloeren

✓ Deskundige informatie en begeleiding

 Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

✓ Slijtvast en duurzaam

✓  Ruim 15 jaar ervaring